Skip links

Geslaagde leerlingen

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.29.40

Moreno

Moreno gefeliciteerd je bent in één keer geslaagd bij rijschool Compromis!!

Moreno jij had al enig wat ervaring alleen moest er nog aan jou handelingen en structuur gewerkt worden. Dat is zeker gelukt, we hebben de afgelopen tijd keihard hier aan zitten werken. Ook liet je zien dat je veel interesse had in rijden, waardoor je ook leergieriger werd. Dat werkte zeker in het voordeel. Moreno door jouw zenuwen begon jij het examen wat traagjes net als een diesel auto, maar uiteindelijk draaide jij warm en waren jouw zenuwen weg. Jij heb laten zien dat je door het accelereren wel pit in je had en hierdoor kon jij ook vlotter de rit afmaken. Echt goed gedaan! Daarnaast gingen jouw bijzondere manoeuvres vlekkeloos. Jij hebt laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. De zenuwen en spanningen zijn eindelijk voorbij, en daarnaast heb je ook nog eens een rijbewijs in the pocket. Ik wens jou nog vele veilige kilometers en heel veel ervaring toe. Ga ervan genieten!

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.30.12

Felicia

Felicia gefeliciteerd met het in één keer behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!!

Felicia je hebt een geweldige rit neergezet, wat waren de lessen altijd leuk en gezellig. Ik ga jouw zeker missen. Ik heb jouw zien groeien, van een onzekere bestuurder naar een bestuuder vol zelfvertrouwen en besluitvaardigheid. Jij gaf aan dat je zenuwachtig werd tijdens je rit, maar dat hield je zo goed verborgen, want de examinator en ik merkte niets van jouw gespannenheid💪🔥. Felicia je bent jouw examen vol zelfvertrouwen in gegaan. Je was bewust van jouw handelingen. Jij hebt laten zien wat Ik altijd tegen je zei: “oefening baart kunst”. En dat mocht vandaag ook weer blijken. Want je hebt laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan! Felicia jij bent in één keer geslaagd. Gefeliciteerd ga ervan genieten 🎉. Ik wens bij deze nog vele veilige kilometers toe.

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.28.13

Miesha

Miesha gefeliciteerd je bent in één keer geslaagd bij rijschool Compromis!!

Miesha ik ken jou al sinds ik werkzaam ben als pedagogische medewerker bij Engel en Bengel (BSO), van jouw moeder. Toen was het al altijd gezellig en lachen met jou. Nu een aantal jaren later kwam jij bij mij rijlessen en ook die lessen waren altijd leuk en kon altijd lachen met jou. Miesha ik ga al jouw gezelligheid tijdens het lessen missen.

Maar dat terzijde want wat heb jij vandaag een top rit neergezet zeg! Jouw bijzondere manoeuvres waren lastig, maar uiteindelijk heb jij het veilig gehouden en goed gecorrigeerd. Jij hebt laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Ik wens jou nog vele veilige kilometers en heel veel ervaring toe. Ga ervan genieten! Ik ben super trots op jou Miesha.

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.29.05

Shangita

Shangita gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij rijschool Compromis!!

Wat waren de lessen leuk en gezellig maar, man man man wat had jij veel moeite met dagdromen en was jij snel afgeleid zeg. Hierdoor moest ik jou soms wakker schudden zo van kom op opletten en hou jouw koppie der bij!

Normaal ging jouw bijzondere verrichtingen in één keer goed, maar dit keer ging het door de spanning wat moeizamer. Uiteindelijk heb jij het veilig gehouden en heb jij jezelf goed gecorrigeerd. De rest van rit was jij super scherp en alert. Jij hebt laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Gefeliciteerd Shangita, ga er van genieten. Ik wens bij deze nog vele veilige kilometers toe.

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.29.25

Basma

Basma gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij rijschool Compromis!!

Basma je hebt een top rit neergezet, wat waren de lessen altijd leuk. Ik ga de gezelligheid en alle lekkere snoep en chocolade die jij mee nam missen. Helaas mocht jou eerste examen niet baten vanwege jouw zenuwen. Maar je hebt het er niet bij laten zitten, jij hebt jouw rijlessen weer opgepakt en bent gaan knallen! Een paar lessen voor je herexamen werd je nerveus en liet je wat steekjes vallen en vergat je bepaalde handelingen, maar dat harde werken heeft zicht laten uitbetalen want Basma jij bent geslaagd. Je had één visie en dat was het behalen van je rijbewijs en hierdoor werd je super scherp en gefocust. Jij hebt laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Van een ijverig meid die net leert schakelen op haar eerste les naar een meid die nu haar eigen rijbewijs heeft. Het was echt een hele leuke ontwikkeling geweest en door de extra feitjes heb je zelfs meer inzicht gekregen over de auto. Vroom vroom..! Gefeliciteerd Basma, ga er van genieten. Ik wens bij deze nog vele veilige kilometers toe. 🚘🛣️💯

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.26.47

Benito

Benito jij bent in één keer geslaagd bij rijschool Compromis!!

Benito de lessen waren altijd leuk met jou. Ik ga al jouw gezelligheid, tijdens het lessen missen. Jij was een vlotte leerling. Tijdens het lessen hoefde ik het maar één keer uit te leggen, oftewel te demonstreren en je had het meteen door! Vandaag ging de eerste helft super goed. Maar daarna liet jij wel wat steekjes vallen en moest jij zelf weer herpakken en gelukkig heb jij dat gedaan. Benito je hebt laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Na vandaag kan jij gaan genieten van jouw wel verdiende rijbewijs! Benito Wens je nog vele veilige kilometers. Ga er van genieten!!

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.27.25

Timothy

Timothy gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij rijschool Compromis!!

Timothy, de lessen met jou waren altijd gezellig. Ga al jouw positieve vibes tijdens het lessen missen. Jij was een pientere leerling. Tijdens lessen ging het goed, maar als je dan voor een examen moest, dan sloeg je dicht. Maar vandaag was het anders, want jij was je zenuwen de baas. Jij hebt laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan en dat heeft zicht laten uitbetalen, want na vandaag kan jij gaan genieten van jouw wel verdiende rijbewijs! Timothy, ik wens je nog vele veilige kilometers en ga er van genieten!!

WhatsApp Image 2023-01-19 at 22.27.50

Sharlene

Sharlene in één keer geslaagd bij rijschool Compromis!!

Wat was jij zenuwachtig zeg, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Je rit was goed en jouw bijzondere manoeuvres gingen uitmuntend, zelfs de examinator deed daar zijn petje voor af. Jij hebt laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Ga lekker genieten van jouw wel verdiende rijbewijs! Knap gedaan! Ik ben super trots op jou!

De lessen waren altijd leuk en gezellig met jou. Ga al jouw zorgzaamheid tijdens het lessen missen. Altijd wel even vragen of ik al had gegeten, gedronken. Ik wens jou nog vele veilige kilometers. Het gaat jouw goed Sharlene!!

Raihmille

Raihmille van harte gefeliciteerd! Jij hebt jouw rijbewijs in 1 keer weten te behalen bij Rijschool Compromis.

Wat is het leuk dat jij jouw rijbewijs bij mij hebt behaald! Ik ken jou al sinds kleine jongen. Dat maakte de lessen extra leuk en gezellig. Je was een vlote leerling en je had voertuigbeheersing al snel onder controle. Soms ging je weer twijfelen, maar vervolgens pakte je het weer op. As ik jou daarna vroeg waar ging het fout en hoe had je deze fout kunnen voorkomen, dan kon je het mij heel goed uitleggen. Ik zei: “Jij weet precies hoe en wat jij moet doen, alleen moet jij het nog uitvoeren, dus niet denken maar doen”! En dat heb je vandaag gedaan! Jij hebt de examinator vandaag laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan.
Heel goed gedaan Raihmille, ga genieten van je welverdiende rijbewijs, ik wens je nog vele veilige kilometers toe!

Jennifer

Jennifer gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij rijschool Compromis!!

In één keer geslaagd bij Rijschool Compromis. Ik ben super trots op jou. Wat heb jij een toprit neergezet! Zelfs de examinator was zeer tevreden. Je hebt laten zien hoe het hoort vlot, veilig en zelfstandig door het verkeer, waardoor je in één keer geslaagd bent. Knap gedaan Jennifer! Wens je nog vele veilige kilometers. Ga er van genieten!!

Jeleasa

Jeleasa, van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij rijschool Compromis!!

Jeleasa ik ben super trots op jou. Wat heb jij een toprit neergezet, dame! Zelfs de examinator was zeer tevreden. Ondanks dat de zenuwen jou in de weg stonden raakte jij niet paniek en bleef je heel rustig. Dat heeft ervoor gezorgd dat jij een mooie rit heb kunnen neerzetten, waardoor jij geslaagd bent. Jij hebt vandaag laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Knap gedaan! Ga genieten van jou welverdiende rijbewijs en vakantie. Wens je nog vele veilige kilometers!!

Raies

Raies van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis.

Één ding is zeker jij bent geslaagd!!
Wat waren de lessen leuk met jou. Al dacht je soms dat je Max Verstappen was op de weg, gelukkig was ik daar om je te herinneren dat we niet op het circuit waren. Veder heb je alleen maar je best gedaan om jouw zenuwen in bedwang te houden, zodat je nu zelfstandig en veilig de weg op kan, want vlotheid zit er bij jou al in. Knap gedaan! Ben trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!

Inay

Inay van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!!! 👊🏽

Inay, mijn kleine neefje, je hebt mij vandaag heel trots gemaakt, want jij hebt jouw rijbewijs gehaald!! De lessen waren super gezellig met jou, altijd lachen, maar als we moesten knallen dan ging dat ook goed. De eerste keer mocht het helaas niet baten, omdat het voor jou veelste snel in jou hoofd ging en jij geen rust kon vinden waardoor jij steekjes liet vallen en handelingen vergat.

Maar dit keer was het raak!! Goed geoefend op je rust vinden en dat heb je vandaag laten zien: jij kan vlot, veillig en zelfstandig de weg op. Je hebt ook je best gedaan om je zenuwen in bedwang te houden. Knap gedaan! Ben trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!

Nils

Nils, gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij rijschool Compromis!!

In één keer geslaagd!!! Ik ben super trots op jou. Wat heb jij een goede rit neergezet! Zelfs de examinator was zeer tevreden. Jij was heel kritisch naar je zelf. Je had wat steken laten vallen, maar uiteindelijk heb jij laten zien hoe het hoort vlot, veilig en zelfstandig. Het resultaat is dat je in één keer bent geslaagd. Knap gedaan Nils! Wens je nog vele veilige kilometers. Ga er van genieten!!

Saffira

Saffira hang je tas maar uit het raam, want één ding is zeker: je bent geslaagd! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij ‘Rijschool Compromis’!!!🎓🥇🎉🎊🤝

Safirra wat waren de lessen leuk met jou. Altijd gezellig in de auto praten over vroeger toen wij samen nog op school zaten en nu help ik jou met het behalen van je rijbewijs. En dat laatste is zeker gelukt, want je hebt laten zien dat je zelfstandig, veilig en vlot kan rijden. Ondanks dat jou zenuwen een obstakel waren en je daardoor een beetje onzeker was geworden. Heb ik altijd vertrouwen in je gehad en ook aan je aangegeven dat je niet zo druk moest maken. Dat bleek vandaag dan ook maar weer eens zo. Knap gedaan! Ben super trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!👊💪💯

Wil jij ook net als Saffira slagen?

Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Adirio

Adirio!! Je kan eindelijk gaan genieten van jouw zomervakantie, want je bent geslaagd. Gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Wat waren de lessen leuk met jou. Tijdens de ritten had je soms moeite om jouw rust te vinden. Ondanks dat bleef je wel positief en vond je altijd wel een oplossing. Het resultaat daarvan is dat je nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Niet alleen ik maar ook de examinator kon de zenuwen van je af lezen. Je hebt laten zien dat je jouw zenuwen onder bedwang kan houden. Knap gedaan! Ben super trots op jou. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs! Wens je nog vele veilige kilometers.

Wil jij ook net als Adirio slagen?
Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Ryan

Ryan van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij rijschool Compromis!!

Ryan ik ken je al sinds kinds af. Onze ouders gingen als echte familie met elkaar om. Zoals jouw moeder mij heeft zien opgroeien en als baby op mij paste, heb ik jou ook zien opgroeien van een kleine jongen naar een jong volwassen man.

Daarom blijf ik je zien als mijn kleine neefje. Ik ben super trots op jou! Want je hebt jouw rijbewijs behaald en dat nog wel in 1 keer!! Wat was jij zenuwachtig jongen, maar dat was nergens voor nodig. Dit zei ik je al vanaf het begin tot aan de laatste les waar we de puntjes nog op ‘i’ hebben gezet. Want wat heb jij een toprit neergezet, jongen! Zelfs de examinator was zeer tevreden. Je hebt laten zien hoe het hoort en je hebt een prachtige prestatie neergezet, waardoor je in 1 keer geslaagd bent. Knap gedaan! Wens je nog vele veilige kilometers. Ga ervan genieten en bouw lekker veel ervaring op jongen!!

Wíl jij ook net als Ryan in 1 keer slagen?
Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Virgil

Virgil hang je tas maar uit het raam, want één ding is zeker: je bent geslaagd! Gefeliciteerd!!
Door een tussentijdse toets heb je in één keer bij Rijschool Compromis je rijbewijs weten te behalen.🎓🥇🎉🎊🤝

Wat waren de lessen leuk met jou. Al dacht je soms dat je Max Verstappen was op de weg, gelukkig was ik daar om je te herinneren dat we niet op het circuit Park Zandvoort waren. Veder heb je alleen maar je best gedaan om je rust te vinden, zodat je nu zelfstandig en veilig de weg op kan, want vlotheid zat er bij jou al in. Knap gedaan! Ben super trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!👊💪💯

Wil jij ook net als Virgil slagen?
Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Felitia

Felitia nu kan je zeker de winterperiode goed tegemoet gaan, want je bent geslaagd! Gefeliciteerd, met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!!

Wat waren de lessen leuk met jou. Al vond je het soms moeilijk om je rust te vinden tijdens de lessen. Je wist altijd wel positief te blijven en een oplossing te vinden. Soms was je ook wel veelste streng voor jezelf, waardoor jou zenuwen je in de weg stonden. Daar hebben we hard aan gewerkt en dat zie je terug in je resultaat. Je heb laten zien dat je nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Knap gedaan! Ben super trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!

Wíl jij ook net als Felitia slagen?

Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Fabian

Fabian Cadeau, vroom vroom hoera!! Je bent geslaagd! Je hebt je rijbewijs behaald bij Rijschool Compromis. Gefeliciteerd!!

Wat waren de lessen leuk met jou. Wat kan ik zeggen? Ik ken je van jongs af aan, van voetballen op pleintjes en samen-uit en samen-thuis, heb ik je nu mogen begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Ken je Fabian? Ja hij gaat altijd met je in discussie alsof het een debat is. Ja dan ken je Fabian zeker. Kan eindelijk mijn pijnstillers voor hoofdpijn thuis laten😛 . Toch zijn we er samen uitgekomen en heb je een toprit neergezet. De examinator vond dat jou fileparkeren zeker een cijfer 10 waard was. Goed gedaan Fabian! Je kan nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op. Ben super trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!

Wíl jij ook net als Fabian slagen?

Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Farid

Farid hang de vlaggen maar uit!! Je bent geslaagd! Je hebt je rijbewijs behaald bij Rijschool Compromis. Gefeliciteerd!!
Wat waren de lessen leuk met jou. Al was het soms moeilijk voor je om je rust te vinden, tijdens de ritten. Je wist altijd wel positief te blijven en een oplossing te vinden. En het is je gelukt! Je kan nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op. Daar was de examinator het ook mee eens. Hij vond dat je een toprit had neergezet. Knap gedaan! Ben super trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!

Wíl jij ook net als Farid slagen?

Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Megan

Megan🥳🥳

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij Rijschool Compromis!!

Wat waren de lessen leuk met jou. Ga al jouw gezelligheid tijdens het lessen missen. Oefening baart kunst en dat blijkt maar weer zo eens.

Want wat ben jij een pientere dame. Ik hoefde het maar één keer uit te leggen, oftewel te demonstreren en je had hem door! Na 28 lessen heb jij al, je wel verdiende rijbewijs! Verder heb je ook laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Knap gedaan! Ben super trots op jou! Wens je nog vele veilige kilometers. Top gedaan! Ga er van genieten!!

Wíl jij ook net als Megan slagen?
Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Nathalie

Nathalie jij bent nu zeker klaar voor de lente!! Laat de zon maar schijnen, want je bent geslaagd! Gefeliciteerd, met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis.

Wat waren de lessen leuk met jou. Al vond je het soms moeilijk om positief te blijven en jezelf te motiveren om door te gaan. Maar dat was niet erg, want daar had je mij voor, om jou te blijven motiveren en te zorgen dat je positief bleef tijdens het lessen. Na een korte tijd had je het rijden onder de knie en kon je goed rijden, zelfs volgens het boekje. Alleen je aartsvijanden waren toch jouw eigen zenuwen, die jou tijdens de examens in de weg stonden. Maar deze keer hebben wij 2 keer zo hard teruggeslagen en hebben we je zenuwen verslagen en dat zag je ook terug in je resultaat. Want ondanks dat wij zo snel een andere auto hebben moeten regelen, (de auto waar jij gewend in was te rijden, was even niet beschikbaar) heb jij toch laten zien dat het niet uitmaakt of je nou in een auto op diesel of een auto op benzine rijdt. Nathalie niet alleen ik, maar ook de examinator weet nu, dat jij vlot, veillig en zelfstandig de weg op kan. Knap gedaan! Ben super trots op jou. Wens je nog vele veilige kilometers. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs!

Wíl jij ook net als Nathalie slagen?
Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

Adil

Adil!! Wat is jouw zomer toch goed begonnen, niet alleen een betere functie bij je huidige werkgever, maar ook nog eens geslaagd voor je rijbewijs!

Gefeliciteerd jongen met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Wat waren de lessen leuk met jou. Het rijden ging je goed af, ook tijdens de lessen alleen wanneer je voor het ‘echt’ moest sloeg je dicht en namen je zenuwen jou over, maar desondanks bleef je wel positief en ja hoor het resultaat spreekt voor zich. Jij bent geslaagd en hebt de examinator vandaag laten zien dat jij jouw zenuwen onder bedwang kan houden en dat jij nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Knap gedaan! Ben super trots op jou. Goed gedaan en ga genieten van je welverdiende rijbewijs! Wens je nog vele veilige kilometers toe.

Wil jij ook net als Adil slagen?

Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: 0639137526

#Compromis #Rotterdam #Schiedam#Barendrecht#BerkelenRodenrijs#Vlaardingen #Hoogvliet#Spijkenisse #Bergschenhoek #RijschoolCompromis #Rijschool #Rijles

Fabiani

Fabiani!! Gefeliciteerd dame met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Wat een rijopleiding was dit zeg! De lessen waren wel altijd gezellig, alleen soms als ik dan weer een beetje de druk opvoerde om jou rijniveau omhoog te krikken, was jij mij alweer zat en dacht jij bij jezelf ‘Moet dat nou echt’. Na enkele examens had jij ook zoiets van, ik wil niet meer en ga stoppen met rijlessen. Hoor jou nog schreeuwen ‘Ik kom maar niet van die zenuwen af’. Ik weet niet wat het is, want elke keer als je voor het ‘echt’ moest sloeg je dicht en kreeg je een black-out. Maar daar stond ik dan klaar voor die motivatie speech: Opgeven staat niet in ons woordenboek! We gaan jouw zenuwen verslaan en de volgende examen is van jou, ik sta achter jouw rijskills en heb er alle vertrouwen in, dat het je gaat lukken. En ja hoor, vandaag was het dan zover. Je was je zenuwen de baas en hebt ze thuis gelaten. Het rijden ging je goed af en daarom spreekt het resultaat voor zich. Jij bent geslaagd en hebt de examinator vandaag laten zien dat jij jouw zenuwen onder bedwang kan houden en dat jij nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan.

Super gedaan! Ben trots op jou! Fabiani ga genieten van je welverdiende rijbewijs, ik wens je nog vele veilige kilometers toe.

Wil jij ook net als Fabiani slagen?
Meld je dan nu aan bij Rijschool Compromis:
Www.rijschoolcompromis.nl
0639137526
Volg Rijschool Compromis nu ook op Facebook en Instagram
#Compromis #Rotterdam #Schiedam #Barendrecht #BerkelenRodenrijs #Vlaardingen #Hoogvliet #Spijkenisse #Bergschenhoek #RijschoolCompromis #Rijschool #rijlessen

Vicky

Vicky, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij rijschool Compromis!!

Vicky ik ben super trots op jou. Wat heb jij een toprit neergezet, dame! Zelfs de examinator was zeer tevreden. Ondanks dat de zenuwen jou in de weg stonden raakte jij niet paniek en bleef je heel rustig. Dat heeft ervoor gezorgd dat jij een prachtige prestatie heb kunnen neerzetten, waardoor je in één keer geslaagd bent. Vicky je had al enig wat ervaring en kennis waardoor jij jouw rijbewijs met 14 lessen hebt behaald. Knap gedaan! Wens je nog vele veilige kilometers. Ga er van genieten!!

Wil jij ook net als Vicky slagen?

Meld je nu aan bij Rijschool Compromis: Www.rijschoolcompromis.nl
0639137526
Volg Rijschool Compromis nu ook op Facebook en Instagram #RijschoolCompromis #Rotterdam #Schiedam #Barendrecht #BerkelenRodenrijs #Vlaardingen #Hoogvliet #Spijkenisse #CapelleaandenIJssel #Bergschenhoek #RijschoolCompromis #Rijschool #rijlessen

Neal

Neal gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij rijschool Compromis!!

Samen hebben wij met elkaar gevoetbald in de speeltuin van Oudedijk en nu heb jij bij mij (rijschool Compromis) rijlessen gevolgd en je rijbewijs behaald! Ik ben super trots op jou. Wat heb jij een toprit neergezet, jongen! Zelfs de examinator was zeer tevreden. Je hebt laten zien hoe het hoort en een prachtige prestatie afgegeven, waardoor je in één keer geslaagd bent. Je had al een beetje kennis en ervaring, waardoor een pakket van 20 lessen (inclusief examengeld) al goed genoeg was voor jou. Voor maar EUR 800 heb jij je rijbewijs behaald. Petje af hoor! Knap gedaan! Wens je nog vele veilige kilometers. Ga er van genieten!!

Abygail

Abygail!! Gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Wat een rijopleiding was dit zeg! De lessen waren altijd gezellig, alleen soms als ik dan weer zei ik ga me voor doen als een examinator kwamen de zenuwen weer na boven. Na enkele examens had jij ook zoiets van, ik wil niet meer en ga stoppen met rijlessen. Maar dan was ik weer daar om jou die motivatie speech te geven: Opgeven is geen optie, ik geloof in jouw rijskills en heb er alle vertrouwen in, dat het je gaat lukken. En ja hoor, vandaag was het dan zover. Je was helemaal niet zenuwachtig voor je examen en het rijden ging je goed af en daarom spreekt het resultaat voor zich. Jij bent geslaagd en hebt de examinator vandaag laten zien dat jij nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan.

Super gedaan! Ben trots op jou! Abygail ga genieten van je welverdiende rijbewijs, ik wens je nog vele veilige kilometers toe.

Cherry

WAUW CHERRY IN 1 KEER GESLAAGD! Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Cherry de lessen waren altijd leuk en gezellig. De lessen gingen super lekker. Je was ook altijd gefocust en serieus tijdens je rijopleiding, maar op het moment dat je examen naderde ging het een beetje fout waardoor je ging twijfelen. Toen moest ik je weer wakker schudden en dan zei ik: “ Fouten maken is het bewijs dat jij het probeert, dus achter je laten en door gaan want het moment in het verkeer is nu. Zorg er alleen wel voor dat jij van jouw fouten leert en dat dat je er van bewust van bent”! En dat heb je vandaag gedaan! Jij hebt van je fouten geleerd en je was bewust van je fouten. Jij hebt de examinator vandaag laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan.
Super gedaan Cherry , ga genieten van je welverdiende rijbewijs, ik wens je nog vele veilige kilometers toe!

Clarence

Clarence van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Wat is het leuk dat jij jouw rijbewijs bij mij hebt behaald! Ik ken jou al sinds de middelbare school en dat maakte de lessen extra leuk en gezellig. Ook knap dat wij privé en de rijlessen gescheiden konden houden, ondanks dat ik jou al zo lang ken. Samen gamen, chillen, sporten en uitgaan. Elke keer als jij weer ging twijfelen, dan ging het ook fout en dan kwamen de fouten ook achterelkaar, waardoor je soms onzeker werd. Maar als ik jou daarna vroeg, waar ging het fout en hoe had je deze fout kunnen voorkomen, kon je het mij haarfijn uitleggen. Ik zei: “Jij weet precies hoe en wat jij moet doen, alleen moet jij het nog uitvoeren, dus niet denken maar doen”! En dat heb je vandaag gedaan! Jij hebt de examinator vandaag laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan.
Super gedaan Clarence, ga genieten van je welverdiende rijbewijs, ik wens je nog vele veilige kilometers toe!

Margot

Margot van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Margot toen je in het begin kwam lessen was je nog zo onzeker. Gelukkig waren de lessen naast leerzaam ook leuk en gezellig waardoor jij je op jouw gemak bent gaan voelen. Je werd stapsgewijs zelfstandiger doordat je steeds meer zelf ging waarnemen en beslissingen maakte. Daardoor is jouw zelfvertrouwen gaan groeien. Jij bent daar ook veel sterker gaan rijden. Soms werd je heel even nonchalant en dan verloor jij jouw concentratie even. Dan attendeerde ik je dat je op het verkeer moest letten. Vandaag was het eindelijk zo ver. Jij hebt laten zien waar al dat oefenen goed voor was. Voor het examen heb ik je nog een motivatie speech gegeven. ‘Ga laten zien dat jij kan rijden. Niet denken maar doen!’ Dat heb jij vandaag ook gedaan. Jij hebt de examinator laten zien dat jij vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Margot, ga genieten van je welverdiende rijbewijs. Ik wens je nog vele veilige kilometers toe!

Cynthia

Cynthia!! Gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij Rijschool Compromis!

Wat een rijopleiding was dit zeg! De lessen waren wel altijd gezellig, alleen soms als ik dan weer een beetje de druk opvoerde om jou rijniveau omhoog te krikken, kwamen jouw zenuwen weer naar boven. Dan dacht jij bij jezelf ‘Moet dat nou echt’. Op een gegeven moment had jij ook zoiets van, slaag ik dan slaag ik zo niet? ook goed en proberen we het weer! Ik zei jou wij gaan samen jouw zenuwen verslaan en de volgende examen is van jou, ik sta achter jouw rijskills en heb er alle vertrouwen in, dat het je gaat lukken. Daardoor heb je meer zelfvertrouwen gekregen en heb je vandaag laten zien dat jij je zenuwen de baas bent. Het rijden ging je goed af en daarom spreekt het resultaat voor zich. Jij bent geslaagd en hebt de examinator vandaag laten zien dat jij jouw zenuwen onder bedwang kan houden en dat jij nu vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan.

Super gedaan! Ben trots op jou! Cynthia ga genieten van je welverdiende rijbewijs, ik wens je nog vele veilige kilometers toe.

Vurgill

Vurgill, wij kennen elkaar al sinds jongs af aan en zijn met elkaar opgegroeid als vrienden / familie 😃
Vurgill, van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs bij rijschool Compromis!!
Jouw eerste examen heb je niet gehaald doordat je zenuwachtig was en daardoor steken had laten vallen.
Je hebt met volle teugen naar jouw volgende examen met opgeheven hoofd naar toe gewerkt… respect daarvoor… En voila… oefening baart kunst… door het oefenen waar het mis is gegaan tijdens jouw eerste examen, ben je vandaag met trots GESLAAGD 🎊🤗
Je hebt vandaag laten zien dat jij het kan. Je was vandaag zelfverzekerd en je hebt vlot, snel, veilig en zelfstandig jouw examen afgelegd…
Goed gedaan Vurgill. Bij deze wens ik jou nog vele veilige kilometers toe. Ga er van genieten!!

Rudwan

Rudwan in één keer geslaagd bij rijschool Compromis!!

Voorbereiding is het halve werk en dat blijkt maar weer zo eens. Want wat heb jij een top rit neergezet jongen. Na vandaag kan jij gaan genieten van jouw wel verdiende rijbewijs! Verder heb je ook laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig de weg op kan. Knap gedaan! Ben super trots op jou!

De lessen waren altijd leuk met jou. Ga al jouw gezelligheid tijdens het lessen missen. Tijdens het lessen hoefde ik het maar één keer uit te leggen, oftewel te demonstreren en je had het meteen door! Wens je nog vele veilige kilometers. Ga er van genieten!!